Jarný golfový turnaj O2 Business Services, sezóna 2023

28. 6. 2023  |  Odporúčané

Jarný golfový turnaj O2 Business Services, sezóna 2023

Golfová sezóna síce už začala skoro na jar, no v O2 Business Services sme ju zahájili 31. mája, kedy sme Jarným turnajom privítali vzácnych hostí, našich klientov a partnerov.

Turnaj sme už tradične otvorili v Sedin Golf Resort, ktorého majstrovské ihrisko na brehu Malého Dunaja ponúklo dokonalú golfovú oázu.

Aj keď sme v Sedine organizovali turnaj už niekoľkokrát, nuda to nikdy nebola. Ihrisko sa rozprestiera na ploche viac ako 100 ha, v priemere sa naši hráči nachodili okolo 9 kilometrov a občerstvenie na half-way dokonale spojilo príjemné s užitočným.

Dobrá nálada sa niesla celým ihriskom a táto správa sa rozšírila aj do okolitých lužných lesov, pretože sa na náš turnaj prišli pozrieť aj rôzne zvieratká cez srnky, zajace, žaby, kačice, či krásne dravé vtáky.

To asi počuli veselého Sláva Jurka ako povzbudzoval hráčov k lepším výkonom.

Ihrisko v Sedine má povesť vyššej obtiažnosti, no skvelú hru a výborné výsledky dosiahli aj nováčikovia, ktorí čaro tohto krásneho športu pomaly objavujú.

Vyhlásenie výsledkov a dekorovanie víťazov prebehlo v oslavnej atmosfére. Za zvuku harmoniky a gitary sme zatlieskali víťazom a podvečer pokračoval v príjemnej zábave a rozhovoroch nielen o golfe a biznise.

Veríme a dúfame, že sa nám podarilo splniť očakávania našich hostí.