Pripravte sa na jeseň s O2 SMS Marketingom

2. 10. 2020  |  Odporúčané

3b1e8b_6cf7fbcdcbb24330b9dc4656d03cb88e_mv2

V jarných mesiacoch SMS marketing od O2 pomohol mestám a obciam s komunikáciou dôležitých informácií ohľadom pandémie COVID-19. Samosprávy využili možnosť prostredníctvom SMS správ informovať svojich obyvateľov o zriadených bezplatných infolinkách, ponúkali dovoz liekov, potravín a rúšok, ale aj odbornú psychologickú pomoc. Do tejto pro bono iniciatívy sa zapojilo takmer 20 miest a obcí z celého Slovenska. Odoslali sme viac ako 300 000 SMS správ a od obyvateľov sme zaznamenali množstvo pozitívnych ohlasov a ďakovných správ adresovaných starostom a vedeniam miest a obcí.

Počas leta sme okrem dlhodobých spoluprác pripravili našim klientom aj jednorazové kampane na mieru podľa ich aktuálnych potrieb.

  • Návštevníci národného parku mali možnosť využiť jedinečnú zľavu na jazdu lanovkou po preukázaní sa kódom z SMS správy, ktorú dostali pri vstupe do národného parku.

  • Iní klienti odosielali SMS správy s ponukou pracovných miest vo vybraných mestách a podporovali tak náborové kampane aj počas letných mesiacov. Stále obľúbené „brandové“ SMS kampane pomohli dostať do povedomia širokej verejnosti viaceré nové, známe aj lokálne značky, firmy a ich produkty.

  • Dlhodobé spolupráce a mnohé celoročné kampane práve počas letných mesiacov zaznamenali nárast v CTR (click through rate, miera preklikov) a dosiahli tak úspešné, často dvojciferné hodnoty.

Pripravte sa na jeseň spolu s nami!

Využite možnosť osloviť vašu cieľovú skupinu v správnom čase a na správnom mieste. Informujte zákazníkov o jesenných novinkách, ponúknite im zľavu, službu alebo pracovné miesto. Vyskúšajte jednorazovú kampaň alebo objavte výhody dlhodobej spolupráce. Riešenie pre vás pripravíme na mieru. Viac o O2 SMS Marketingu sa dozviete na www.smsmarketing.o2.sk.