Majstrovstvá sveta v hokejbale

25. 6. 2019  |  Odporúčané

3b1e8b_2cd8e3e975364f67ba6abc987c9bc94c_mv2

Slovensko privítalo v dňoch 14. - 22. júna 2019 v Košiciach svetový šampionát v hokejbale a mužská reprezentácia vybojovala štvrtý triumf v rade za sebou. Ženy sa umiestnili na výbornom štvrtom mieste.

O2 Business Services v spolupráci so Samsung a Linx zabezpečilo pre celý organizačný tím komunikačné riešenie na mieru. Pozostávalo z mobilných telefónov Samsung s neobmedzenými volaniami a dátami, pričom telefóny boli centrálne spravované a zabezpečené platformou Samsung KNOX. Tá umožnila cez webové manažovacie rozhranie udržiavať jednotný dizajn telefónu, spoločný telefónny zoznam a v neposlednom rade bezpečnosť celého prostredia telefónu. Pre ešte efektívnejšiu komunikáciu sme organizátorom poskytli jedinečnú aplikáciu LINX, ktorá umožňuje, aby sa členovia tímu okamžite počuli jednotlivo, ale aj v skupinách jediným stlačením tlačidla. Toto „push to talk“ riešenie podporuje vytváranie samostatných tímov (ako napr. facility, catering atď.) a komunikáciu s nimi aj cez dispečerskú aplikáciu priamo z počítača.

Sme radi, že sme takouto formou mohli prispieť k organizácii šampionátu a spolu sa tešíme z úspechu nášho ženského aj mužského tímu.