Golfový turnaj O2 Business Services v Sedin Golf Resort

14. 6. 2017  |  Odporúčané

3b1e8b_3fe3050de5d7432bb026bf3a64a19278_mv2

Príjemná partia golfistov sa stretla pri Veľkých Úľanoch na novootvorenom ihrisku Sedin Golf Resort, ktoré je vzdialené od Bratislavy len necelú hodinku autom.

Zaujímavý dizajn ihriska a prostredie obklopené lužnými lesmi Malého Dunaja ponúka tri typy golfového ihriska v jednej osemnástke. Lesnatú časť strieda čiastočne linksová, neoddeliteľnou súčasťou ihriska sú vodné plochy na viacerých jamkách, ktoré sú výzvou aj pre zdatných hráčov.

Slnečné lúče vítali prvých golfistov a vzorové počasie vydržalo celý deň.

3b1e8b_b46b929ea4734052970d8ded0b6aa4be_mv2

Po chutných raňajkách sa 100 hráčov rozdelených do 25 flajtov odobralo na ihrisko, kde za zvukového signálu začala hra džentlmenov.

Počas hry nechýbal výborný catering z miestnej reštaurácie a o pitný režim sa postaral aj barman, ktorý miešal drinky podľa želania priamo na ihrisku.

Krásna scenéria ihriska s dlhými fervejmi, prírodnými prekážkami a starostlivo upravovanými greenmi preverila výkony hráčov, no úsmevy na tvárach boli dôkazom skvelého golfového zážitku.

Golfový podvečer umocnil kulinársky zážitok šéfkuchára, ktorý pripravoval dobroty priamo na grile a tak mali prichádzajúci golfisti vždy čerstvé jedlo podľa vlastného výberu.

Po večeri sa v priestoroch terasy golfového klubu vyhlasovali výsledky turnaja v troch kategóriách, nechýbali ani tradičné doplnové súťaže Longest Drive a Nearest to Pin.

Pri ochutnávke vínka v priateľských rozhovoroch a skvelej nálade sa za sprievodu tónov kapely Neonn s fantastickým hlasom speváčky Katky Ščevlíkovej tento turnaj zavŕšil.