Dvojdňový golfový turnaj O2 Business Services v Tatrách

7. 6. 2018  |  Odporúčané

3b1e8b_b88405e079fc429faab055946fe4bfab_mv2

Nádherný slnečný júnový deň prichystalo počasie hosťom golfového turnaja O2 Business Services na ihrisku Black Stork vo Veľkej Lomnici.

Úžasné výhľady na Vysoké a Nízke Tatry, prekrásna scenéria, pulzujúca príroda a svieži vzduch ponúkalo ihrisko golfistom od prvého odpalu.

Dlhými drajvami, presnými prihrávkami a dokonalou technikou sa hráči snažili atakovať greeny.

Najobľúbenejšia jamka sa stala piata v poradí, no nebolo to kvôli jej ľahkosti, ale barmanovi, ktorý vítal prichádzajúcich golfistov miešanými drinkami a koktailmi podľa vlastného výberu.

3b1e8b_2feafb98783141fbb00b2f244bff52a2_mv2

Ako to už na turnajoch býva zvykom, po hre na pomerne rovinatom, no náročnom ihrisku sa golfisti pobrali na chutnú večeru, ktorá bola servírovaná šéfkuchárom priamo z grilu.

Plný hotelový bar následne po večeri signalizoval vyhlasovanie výsledkov v troch kategóriách a nechýbali ani tradičné doplnkové súťaže Longest Drive a Nearest to Pin.

Nielen víťazom zahrala cimbalová muzika a tento príjemný večer sa končil priateľskými rozhovormi a skvelou náladou.

Nadšenci golfu testovali nasledujúci deň nový golfový areál Royal Valley v Malom Slavkove turnajovou hrou texas scramble dvojíc.

Plné ihrisko a dobrá nálada sa niesla už tradične celým areálom. Aj v tento deň počasie našim golfistom prialo napriek tomu, že všade naokolo sa blýskalo.

3b1e8b_58a7e60e426045c6b557060ebaf879ef_mv2

V nádhernej prírode Tatier a ich podhoria sa naše hostesky postarali o príjemnú letnú náladu a kvalitný servis počas hry.

Po hre na tomto jedinečnom ihrisku s výhľadmi na štíty našich veľhôr, ktoré si jednoducho zamilujete, čakal na hráčov poobedný raut so skvelou domácou slovenskou kuchyňou a atmosférou.

Tí najšikovnejší sa tešili na vyhlásenie výsledkov a si odniesli praktické vecné ceny, tekuté a sklenené trofeje.

A bola z toho zas jedna fantastická športovo – spoločenská akcia O2 Business Services

Krátky zostrih z turnaja si môžete pozrieť tu.