Doprajte vašej firme bezplatný Telco audit

17. 4. 2019  |  Odporúčané

3b1e8b_a09271d12b244734bcdb3afe125dd4d5_mv2

Telco audit sa stáva hitom firiem
Kvalitný Telco audit dokáže odhaliť slabé miesta vo vašej firme

Asi všetci poznáte právny či daňový audit, ktorý chráni vašu firmu pred možnými rizikami a šetrí vaše náklady. Vedeli ste však, že existuje aj audit telekomunikačných služieb? A dokonca bezplatne?

Možno sa vám stáva, že preplácate za volania, SMS správy či dáta, ktoré vo firme nevyužívate. Rôznym operátorom platíte paušály za pevné linky, mobily a internet. Neviete, koľko dát či volaní využíva ktoré oddelenie, ale ani nemáte čas to riešiť a zháňať odborníkov alebo obehávať výhodné ponuky.

V O2 Business Services sme pre vás preto pripravili jedinečnú službu – bezplatný Telco audit, ktorý dokáže odhaliť slabé miesta vo vašej firme a ukáže vám, či zbytočne platíte za služby, ktoré sa nevyužívajú. Analýzou zistíme, aké parametre je potrebné upraviť, aby ste vo firme hospodárili lepšie a navrhneme optimálne riešenie šité na mieru potrebám vašej firmy.

Čo vám audit prinesie

Vo firme máte napríklad predplatený objem dát pre každého zo zamestnancov. Niektorí ich nespotrebujú a iní, naopak, spotrebujú dát viac. Vaša firma však platí každý mesiac aj za nevyužité dáta jednotlivcov.

V O2 Business Services vám navrhneme riešenie menom Mobile Data Pool, vďaka ktorému si zvolíte optimálny balík dát celkovo za firmu, nie za jednotlivcov. Týmto spôsobom dokážete ušetriť pri rovnakej spotrebe až 30 % nákladov. Dáta si môžete modifikovať podľa potreby. Podľa reálnej spotreby ich tak môžete efektívne rozdeliť tým, ktorí ich aktuálne potrebujú. A hlavne, nebudete už platiť za niečo, čo nevyužívate.

Výhody telekomunikačného auditu:

  • Bezplatný audit, ktorý má odporúčací charakter a k ničomu vás nezaväzuje.

  • Analýza skutočnej spotreby a nákladov.

  • Individuálny prístup.

  • Ponuka ušitá na mieru pre vašu firmu.

  • Komplexné riešenie pre efektívnu komunikáciu vašej firmy

  • (balík pevných sietí, mobilných služieb a dát).

  • Úspora nákladov za telekomunikačné služby.

Ako audit prebieha

Audit sa skladá z jednoduchých a nezáväzných 4 krokov. Navyše vás nebude nič stáť, môže vám však priniesť mnoho výhod. Ako na to?

  • Prihlásite sa cez webový formulár alebo telefonicky na tel. čísle: +421 2 2211 2444

  • Do 24 hodín vás budeme kontaktovať a dohodneme si s vami osobné stretnutie, na ktorom vám priblížime priebeh auditu.

  • Na stretnutí detailnejšie zistíme vaše aktuálne využívanie telekomunikačných služieb vo firme. Vhodnými podkladmi sú napríklad celkový výpis hovorov a objem prečerpaných dát či textových správ.

  • Do 3 pracovných dní pre vás vypracujeme posúdenie súčasného stavu a zároveň návrh nového efektívnejšieho riešenia, ktoré ušetrí náklady vašej firme.

Pre koho je audit vhodný?

Služba Telco audit od O2 Business Services ušetrí náklady firmám, ktoré využívajú rozsiahlu komunikačnú infraštruktúru, napríklad pevné linky, ústredne a mobilné dáta či volania. Rovnako však audit pomôže ušetriť časť nákladov aj firme, ktorá využíva iba mobilné služby.

Prinášame firmám férové riešenia

Hodnotu férovosti prinášame denne nielen bežným používateľom, ale aj firmám. Vieme, že kvalitná komunikácia je základom medziľudských, ale aj firemných vzťahov. Nechajte preto telekomunikačný audit na odborníkov a investujte ušetrený čas a peniaze do vášho biznisu. Obráťte sa na nás aj vy cez tento formulár alebo telefonicky na tel. čísle: +421 2 2211 2444. Náš špecialista vás bude kontaktovať do 24 hodín.

Viac informácií o našich novinkách nájdete aj nawww.o2bs.sk/mame-riesenia-pre-firmy.