Cisco Webex Teams

3. 4. 2020  |  Odporúčané

3b1e8b_72f8c610dbc1441c90f64a87886697e2_mv2

Cisco Webex Teams je komplexné riešenie firemnej komunikácie, ktoré ponúka všetko požadované pre spoluprácu.
Od plánovania schôdzok cez volanie, videohovory, zdieľanie obrazovky, posielanie správ, prácu so súbormi a ich zasielanie až po kreslenie.
Takto je možné fungovať v rámci svojej organizácie, ale aj mimo nej s externými kontaktmi. Služba je prevádzkovaná prostredníctvom zabezpečeného cloudového riešenia spoločnosti Cisco.

Cisco Webex platforma

Aplikácia Cisco Webex ponúka jedinečné prostredie prispôsobené pre mobilnú aj počítačovú platformu. Predovšetkým na:

Správy
Neobmedzené zasielanie správ, zdieľanie obsahu a zachovanie histórie umožňujú vyššiu flexibilitu v rámci tímového projektu.
Je možné využiť individuálne i skupinové zasielanie správ vo virtuálnych miestnostiach, kde obsah trvale zostáva, čo umožňuje prehľadnejšiu a kontinuálnejšie tímovú interakciu.

Schôdzky
Jednoduché prepájanie tímov a organizovanie stretnutí s kýmkoľvek s dodatočnými výhodami, ktoré sú integrované na spomenuté zasielanie správ, vrátane zdieľania obsahu pred, počas aj po skončení stretnutia. Ľahko možno naplánovať schôdzku alebo sa jej zúčastniť odkiaľkoľvek a kdekoľvek na jeden klik – či už ste v zasadacej miestnosti, pracujete z domu alebo sa práve nachádzate na ceste.

Volanie
Táto služba umožňuje hlasovú a video komunikáciu prostredníctvom mobilných zariadení, počítačov a konferenčných miestností.
V prípade, že potrebujete viac ako len volanie cez dátovú sieť, je možné pripojiť existujúce služby verejnej telefónnej siete.
Výhodou je vytáčanie z adresára jedným dotykom a možnosť prijímania klasických telefónnych hovorov.

Hlavné výhody Cisco Webex Teams

  • Inovatívna cloudová platforma s moderným vzhľadom.

  • Podpora hybridnej architektúry - integrácia s IP telefóniou, MS eXchange, AD atď.

  • Cisco je jediný svetový výrobca ponúkajúci end-to-end riešenie. Od softvéru na komunikáciu cez všetky typy koncových zariadení (SW klienti pre mobilné zariadenia, videokonferencie do všetkých typov zasadacích miestností, náhlavné súpravy).

  • Bezpečnosť je neoddeliteľnou súčasťou služby. Všetka komunikácia (médiá, správy a dokumenty) je šifrovaná zo všetkých zariadení i klientov. Zákazník si v prípade potreby môže stiahnuť šifrovací mechanizmus do vlastnej infraštruktúry, vďaka čomu môže dosiahnuť maximálnu mieru zabezpečenia svojich dát.

Prečo Cisco Webex Teams?

  • Je dôveryhodný a osvedčený - bezpečný, škálovateľný, celosvetový.

  • Je fungujúci a inteligentný - vreckové zariadenia do zasadačky.

  • Zjednocuje nástroje bežnej spolupráce.

5 spôsobov, prečo Cisco Webex Teams zjednodušuje prácu

Tímová práca nie je len o stretnutiach. Spoznajte jeden spoločný priestor, kde môžete spoločne posielať správy, tvoriť, zdieľať a dokončiť prácu – spoločne ako jeden tím.

Ľudské vzťahy
Spojte sa so svojimi kolegami tvárou v tvár tak, akoby ste boli fyzicky spolu. Neustále pracujte spolu pred, počas a po stretnutiach.

Pracujte kdekoľvek
Zúčastnite sa kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení. Webex Teams sa prispôsobí vášmu pracovnému štýlu a poskytne vám úplné kancelárske možnosti všade, kde potrebujete prácu dokončiť.

Bezpečnosť
Zdieľajte vaše prezentácie, súbory a konverzácie medzi internými a externými členmi tímu bez toho, aby ste sa museli obávať, že sa môžu dostať k nesprávnym osobám. Webex Teams komunikácia je zabezpečená od začiatku do konca.

Integrácia
Tímy Webex sa integrujú do základných pracovných nástrojov, takže sa ľahko môžete pripojiť k aplikáciám, ktoré už každý deň používate.

Rozhodnite
Namiesto toho, aby ste sa prispôsobovali tomu, ako to funguje, môžete si zvoliť, ako to bude využívať. Správy, stretnutia, zdieľanie, kreslenie - je to na vás! Webex Teams je navrhnutý tak, aby fungoval rovnako ako vaše pracovné tímy.

Päť spôsobov, ako Cisco Webex Teams zjednodušuje prácu v oblasti IT

Ľahko použiteľná a bezpečná tímová spolupráca, ktorá rastie spolu s vaším tímom.

Jednoduché nastavenie
Inštalácia trvá iba pár minút a jeho správa je jednoduchá. Intenzívne školenie používateľov? Nie je potrebné!

Bezpečnosť na prvom mieste
Získajte nepretržitú bezpečnosť. Využite možnosti spravovania šifrovacích kľúčov na zvýšenie kontroly. Webex Teams šifruje všetko predtým, ako „dáta“ opustia vaše zariadenie.

Využite existujúce IT
Nasaďte Webex Teams pomocou existujúcich lokálnych alebo cloudových služieb a naďalej využívajte to, čo máte, tak ako vaša organizácia rastie. Nie je potrebné nahrádzať existujúce zariadenia po každej aktualizácii.

Jednoduchá integrácia
Webex Teams sa hladko integruje s aplikáciami, ktoré vaše tímy používajú každý deň – napríklad Salesforce, Outlook a Google.

Plynulá škálovateľnosť
Získajte najlepšie možnosti zdieľania dát v odvetví. Zabezpečené správy, zdieľanie súborov umožňujúce tímom prepojenie kedykoľvek a kdekoľvek - všetko podľa toho, ako rastiete.

Základné informácie

  • Počet používateľov je neobmedzený.

  • Možnosť nahrávania (5 GB na používateľa, celková kapacita 5 GB x počet používateľov následne zdieľaný medzi všetkými používateľmi).

  • Nahrávky ukladané v cloude (Londýn, Amsterdam, Frankfurt).

  • Do 24 h od skončenie stretnutia (meetingu) príde link s možnosťou stiahnutia.

  • Ukladanie vo formáte mp4.

  • Licencia M3 webex (videohovor) s maximálnou kapacitou 200 používateľov.

  • Licencia M3 dokáže organizovať/pozývať na stretnutie (meeting), (možná účasť iba v jednej).

  • Každý, kto chce organizovať stretnutie (meeting), musí mať licenciu M3.

  • Licencia M3 Webex teams + webex meetings.

  • Licencia M1 Webex teams.