Dáta ako ich (ne)poznáme: Pre veľkých a stredných hráčov je tu novinka!

9. 11. 2018  |  Odporúčané

3b1e8b_69b604a9e4d74154979203c04b74389b_mv2

Klasické dátové balíky ako ich dnes poznáme sa pre stredné a veľké firmy stávajú zastaranými. Deň prúdi, meetingy plynú, neprepíname sa na cudzie wifi, dáta čerpáme kontinuálne, nechceme (a nestíhame) sa nechať obmedzovať.

Deň tečie a dáta s ním

Zamestnanci a manažéri väčších firiem majú zvyčajne predplatený fixný objem dát a nie je možné ho individuálne meniť cez FUP (limit a spôsob čerpania). Tento fix veľmi často nevyčerpajú a prepadne, alebo prečerpajú a musí sa doplácať. To v praxi zvyšuje náklady firmy a mnohokrát aj obmedzuje kľúčových a aktívnych zamestnancov.

Čerpajte flexibilne

Začnite čerpať dáta koľko a kedy potrebujete, a to neobmedzene a flexibilne. O2 Business Services teraz prináša službu Mobile Data Pool – jediný flexibilný dátový balík pre celú firmu. Toto riešenie je momentálne najefektívnejšou formou využívania dátových služieb v mobiloch.

Vďaka nemu získate pohodlný prístup na internet, intranet, k e-mailom a akýmkoľvek ďalším službách bez dokupovania dát, pričom na iných SIM kartách môžu zostať dátové balíky nevyčerpané.

Firma ušetrí a dátuje viac

Predstavme si firmu s 50-timi SIM kartami. Pri klasickom dátovom balíku:

  • 40-tim zamestnancom stačí štandardný prístup na internet s predplateným 1 GB balíkom

  • 10 manažérov spotrebuje viac – napríklad predplatený 6 GB balík s automatickou obnovou dát

  • v reáli polovica zamestnancov nevyužije ani polovicu z predplatených dát, no povedzme tretina manažérov vyčerpá viac a dáta si obnovuje

  • vo výsledku teda firmu stojí predplatený objem dát 100 GB, z ktorých reálne využije 60 GB a k tomu ešte dopláca za ďalšie automaticky obnovené dáta

So službou Mobile Data Pool od O2 Business Services to bude inak. Vďaka presúvaniu nespotrebovaných dát medzi jednotlivými SIM a možnosti individuálne upravovať objem dát stačí, pokiaľ si pri danej spotrebe predplatíte oveľa nižší objem dát - 70 GB. Vďaka tomu ušetríte viac ako 30 % nákladov za firemné dáta oproti klasickému dátovému balíku.

Výhody Mobile Data Pool

3b1e8b_3fe2c0ed282e4aa086757bf65eef4497_mv2

Optimalizujte vaše dátové služby

Vymeňte vaše zastaralé dátové balíky za moderné a flexibilné produkty od O2 Business Services. Radi vám pripravíme firemnú ponuku na mieru na +421 2 2211 2444 alebo obchod@o2bs.sk. Do 24 hodín vás bude kontaktovať náš špecialista.

Viac informácií o našich novinkách nájdete aj na www.o2bs.sk/mame-riesenia-pre-firmy.

Máte záujem o Mobile Data Pool?
Skontaktujte sa s nami